2012. augusztus 23., csütörtök

Kroh - „amikor az experimentál elvetemülést egy jó fish&chips, és egy pokolbeli doubledeckeres-körút követi"


Kroh(\Fukpig) - 10” split EP ajánló:

Ha egy igazán-nagyon furcsa sludge-doom-stonerrock-kombót szeretnétek ajándékozni hallószerveiteknek, akkor a Kroh a Fukpiggel (kikre most nem-idevágóságuk miatt nem térek ki) közös 10”-os, osztott EP-je a legjobb választás!
Hihetetlen mód ötvözi Francis Anthony az általa írt szövegeket kellemesen fülbarát hangjával, és Paul Kenney instrumentális rásegítésével. A birminghami srácok iszonyatosat szaggatnak, és mind doomos, mind pattogósabb talpalávalóhoz szokott stoner rokkmetálereknek kiadós élvezetet nyújt…
Kezdésnek a Lucidius-t hallgatjuk, mely egy doomos-torzított-zajos hanghullám-áradat, bizonyosan különleges énekhanggal tálalva, és a nemkicsit boszorkányüldözős hangulatot adó gitáreffektekkel finiselve egy bármiféle-fajta sztónernek kiváló audiális dallamcsemege… Ez olyan, körülbelül, mint amikor az experimentál elvetemülést egy jó fish&chips, és egy pokolbeli doubledeckeres-körút követ…
A Retribution egy muzikálisan a sötétben ólálkodó stonermetal-remekmű, melyben hangzásilag, személy szerint, javarészt a QOTSA és a HIM-hez hasonló bandáktól (-hogy a nem-annyira-avatott füleket is megértésem irányába tereljem-) származó inspirációt vélem felfedezni. A stílusok, effektek, hangzás, és összetettség effajta keverése egy egyedi, és talán első hallgatásra furcsálható hangzást biztosít, mely többszöri meghallgatásra ösztönöz.
Hogy up-to-date-ek legyetek, lájkoljátok a FB-site-jukat, látogassátok meg a bandcampjüket, ahol meghallgathatjátok, megvehetitek az Ice Dragonnel közös hétcolost, és a teljesen „stonermetal á la experimentál” self-titled-albumukat.
Ha a haverok előtt akartok hipszterkedni, vagy a legközelebbi koncin, egy überkirály Kroh pólóban feszülni, akkor ajánlatos merch után errefelé tekintgetni.
MrGustav

 



3 megjegyzés:

Nicodamien írta...

"Kezdésnek a Lucidius-t hallgatjuk, mely egy doomos-torzított-zajos hanghullám-áradat, bizonyosan különleges énekhanggal tálalva, és a nemkicsit boszorkányüldözős hangulatot adó gitáreffektekkel finiselve egy bármiféle-fajta sztónernek kiváló audiális dallamcsemege… Ez olyan, körülbelül, mint amikor az experimentál elvetemülést egy jó fish&chips, és egy pokolbeli doubledeckeres-körút követ"
Gyakorlatilag egy Szarjankó vagyok, mert nem értem, még három unicum után sem. Most ez jó, vagy sem??!!??

Tínyleg írta...

Embere válogatja :D

Nicodamien írta...

AMEN! Most éppen jó!